Col·lecció Jamma neix com unes idees molt clares: publicar temes de Menorca i dels menorquins.

Col·lecció Jamma és alhora la resposta a unes inquietuds culturals. Si ben cert és que la situació de l'economia no és la més apropiada per a emprendre un repte com aquest i si a més afegim el fet que corren temps difícils per a la cultura del llibre, ja que les noves tecnologies virtuals (que tants avantatges ens aporten quasi tots els camps) han ajudat a desplaçar al llibre, deixant-li una imatge d'un objecte una mica obsolet.

També sé cert que en altres ocasions també han nascut altres editorials aquí a Menorca, si ens fixem el seu context històric, descobrim que tampoc eren els temps més propicis. Això ens demostra que sempre és difícil i aventurat una decisió d'aquest tipus, la qual cosa se'ns planteja com un repte intentar tirar endavant aquest projecte.

Miquel À. Anglada Marquès Editor i fundador de col·lecció Jamma

Menorca per la seva poca extensió geogràfica, compta amb una bibliografia gens envejable a cap altre lloc, ho demostra el fet que al llarg dels segles ha estat objecte d'infinitat de publicacions tan històriques, folklòriques, científiques, etc.

Amb el nostre petit projecte, tan sols volem contribuir a enriquir, si encara cap més, la tan rica bibliografia menorquina.

Creiem que anem per bon camí, ens ho demostra el fet que, fa menys d'un any que va veure la llum el nostre primer número i ja estem preparant el nostre quart llibre, la nostra intenció no és la d'aconseguir cap rècord, ni ens plantegem cap meta, però l'acceptació de les nostres obres a volgut que sigui així (veurem que ens ofereix el futur) per part nostra ja considerem tot un èxit el camí que hem recorregut.

Volem donar les gràcies a tots els autors de les nostres publicacions per la seva confiança, i agrair-los la seva disposició perquè aquest projecte tiri endavant, també donar les gràcies als nostres lectors que amb la seva confiança donen la possibilitat que continuï la nostra labor.

I per últim volem que aquest portal virtual serveixi per a aquelles persones que han adquirit una de les nostres obres, o estiguin interessades en elles, puguin trobar aquí informació addicional sobre les nostres publicacions: fotografies, documents, entrevistes amb l'autor, etc. informació que per algun motiu no va tenir cabuda en l'obra publicada, tingui cabuda aquí, serveixi també per a, si alguna persona té informació, fotografies que tinguin relació amb algunes de les nostres publicacions i, vulgui aportar-la fins a aquest espai, el pugui fer per a així entre tots millorar i enriquir els nostres coneixements.